Badhuiskade 355, Amsterdam

Omschrijving

BOLD Offices – Badhuiskade 355 – Amsterdam (KOOP OF HUUR)

In het hart van het bruisende Amsterdam Noord wordt het spectaculaire kantoorgebouw BOLD Offices aan de Badhuiskade 355 ontwikkeld. De kantoorruimte maakt deel uit van de ontwikkeling BOLD Amsterdam, één van de 5 woonwerktorens aan De Strip in Overhoeks Amsterdam. De Strip is het hoogbouwdeel van Amsterdam Noord. De locatie kijkt uit over het Schegpark en is gelegen op loopafstand van het Eye Filmmuseum, de ADAM toren en de pont naar Amsterdam Centraal. BOLD Offices biedt een modern hoogwaardig kantoor met elk een eigen entree van 2.956 m2 v.v.o. kantoorruimte verdeeld over twee lagen. De grote glazen overkapping verbindt de verdiepingen aan elkaar en zorgt voor een fantastische ruimtebeleving. Daarnaast beschikt de locatie over 27 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeergarage.

LOCATIE
Overhoeks Amsterdam, aan het Schegpark, nabij Eye filmmuseum en de ADAM toren.

Met de auto goed te bereiken vanaf de S116. Met de pont ben je binnen 10 minuten op het Centraal Station van Amsterdam.

BEREIKBAARHEID Per auto:

Het kantoorgebouw is uiterst goed bereikbaar per auto en ligt op slechts zes minuten rijafstand vanaf de A10 (afrit s116).

Per openbaar vervoer:

De pont naar Centraal Station vertrekt op loopafstand. Daarnaast is de bushalte van Lijn 38 (aansluiting op de Noord Zuidlijn) en Lijn 301 (naar Purmerend) op loopafstand gelegen.

OPPERVLAKTE

De commerciële ruimte is in totaal 2.956 m2 v.v.o. groot en verdeeld over 2 bouwlagen. Op de begane grond 1.486 m2 v.v.o. kantoorruimte en 1.470 m2 v.v.o. kantoorruimte op de 1e verdieping. Deelverhuur is niet mogelijk.

PARKEREN
Er zijn 27 parkeerplaatsen beschikbaar gelegen in een ondergrondse parkeergarage.

HUURPRIJS / KOOPPRIJS Kantoorruimte: Prijs op aanvraag Parkeren: Nader overeen te komen

Tevens is het mogelijk om de kantoorruimte te kopen, koopprijs op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

BESCHIKBAARHEID Per Q1 2021

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt casco opgeleverd inclusief:

– Vloerbedekking gerede vloer ;
– LED verlichting ;
– Volledig afgewerkte en gescheiden toiletgroepen;
– Koeling, verwarming en ventilatie met Dykin VRV-units;
– Per verdieping één positie met aansluitingen (water, elektra, riolering) voor een pantry ; – Kabelgoot aan het plafond (betonvloer), per 1,8m voorzien van elektra- en datapunten; – Warmtegordijnen bij de entrees;
– Conform het reeds geldende bouwbesluit.

Huurder kan met (verplaatsbare) scheidingswanden de ruimte naar wens indelen in kantoren. De maximale bezettingsgraad is 1 persoon per 7 m2 v.v.o. kantoorruimte. In de technische omschrijving staat meer informatie over de staat van oplevering.

HUURTERMIJN Minimaal 10 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

HUUROVEREENKOMST

De te sluiten huurovereenkomst wordt opgemaakt gebaseerd op het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.